Du kan boka en ”privat” yogalektion… när du vill göra något annorlunda, till exempel:

  • du förälder som vill göra något spännande tillsammans med barnen.
  • du som vill erbjuda dina gäster en överraskande och välgörande aktivitet.
  • du som vill ordna ett trevligt firande för någon. En hälsosam present.
  • du som samlar ihop kompisgänget för att prova på en klassisk yoga som var och en gör efter egen förmåga, utan prestationskrav.

Jag tycker att det är väldigt roligt att arrangera yoga för speciella sällskap!

Ett tillfälle var när en pappa hade sina båda döttrar över sportlovet och ville göra något trevligt tillsammans. Själv tyckte han om yoga och ville nu låta flickorna få sina första erfarenheter av yoga. De tyckte det var lugnt och skönt. Kravlöst och tryggt att få prova yoga med enbart familjemedlemmar.

Ett annat tillfälle var när en förening hyrde mitt fikarum för att ha styrelsemöte. När mötet var klart fick de slappna av med ett yogapass. En uppskattad aktivitet av alla deltagarna – både av de som aldrig provat yoga tidigare och de som var mer erfarna.

Sedan har vi två systrar som firade en tredje syster som fyllt 60 år. De bjöd på olika överraskningar under en hel dag. Efter en lugn förmiddag åt de en långsam brunch på ett hotell. På eftermiddagen kom de till mig för en yogalektion. De gillade denna form av yoga, med tydliga instruktioner och ingen stress. Ett lyckat inslag i en mycket trevlig dag som sedan fortsatte med bastu och kall plockmat.

Välkommen att höra av dig med DITT förslag!

Pris för ett yogapass på 1,5 timme är 900:- och då kan ni vara upp till 6 personer i min egen lokal.

Möjlighet finns även att jag kommer till er lokal och tar med mig allt som behövs – yogamattor, kuddar och filtar.