Systrarna K kallar vi oss – jag och min syster Dunja – när vi arbetar med gemensamma projekt. K – eftersom vi båda heter Kalk i efternamn men K kan också stå för kreativitet, kraft och kärlek.

Båda har vi i flera år haft en längtan att arbeta tillsammans, trots att vi bor 65 mil ifrån varandra. Våra idéer om att skapa en gemensam verksamhet har resulterat i att vi arrangerar så kallade Kreativa veckor.

Vi startade i maj 2018 med en helt underbar vecka i Gästrikland. Vi planerade även en vecka i Skåne mitt i sommaren och en vecka i södra Spanien i oktober – men båda blev inställda. Den ovanligt heta sommaren under 2018 gjorde att intresset var lågt… så vi får se hur intresset ser ut i framtiden.

Vi är inte bara systrar utan också bästa vänner. Det är inte det lättaste att planera tid för gemensamma projekt för vi har många strängar på vår lyra och älskar det vi gör! Under en Kreativ vecka delar vi med oss av våra erfarenheter och kunskaper och erbjuder ett omväxlande smörgåsbord av yoga, frigörande dans, medveten vandring, workshop i bland annat luffarslöjd och föreläsning om balans i livet. Dessutom så ingår mindfulness, meditation, vegetarisk mat, inspiration, energi och glädje.

Gå gärna in och Gilla vår Facebooksida.

Omslagsbild himmel 3