Jag flyttar till Skåne!

posted in: Andningen, Balans i livet, Yoga | 0

 

Nu händer det mycket… och stora förändringar är på gång. Jag och mitt företag flyttar från Gästrikland till Skåne i februari 2021.

Min livskamrat sedan 43 år, Kjell, dog efter en kort tids sjukdom i början av året. Vi har bott i ett stort hus i 32 år men det har blivit allt tydligare att jag varken vill eller kan bo kvar i detta hus. Från början planerade jag att flytta till något mindre men hålla mig kvar i närheten av Kungsgården. Jag har ju en trogen kundkrets av yogadeltagare och massagekunder sedan många år – varav många har blivit riktigt goda vänner. Men jag har mina tre systrar i Skåne… och mina döttrar vill vara med på resan söderut… så nu ska vi bli skåningar alla tre.

Vi hittade ett hus i Ljungbyhed som kändes helt rätt och det nuvarande huset ligger ute till försäljning. Klicka på länken nedan så kan du se vårt nya hus – och jag hoppas verkligen att du kommer och hälsar på när du är i Skåne!

https://www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/objekt/?ObjektId=2314744&Digitaltflyttkort=46589DA9F4F74B21

Just nu pågår sista yogaperioden i mitt kära Andrum men jag kommer absolut inte att sluta med yoga! I någon form kommer jag att fortsätta med yogagrupper, helt klart. Så länge jag orkar och tycker att det är roligt vill jag även fortsätta med att ge intuitiv massage. Dessutom ska det bli roligt att återuppta ”Systrarna K” tillsammans med min syster Dunja och arrangera kreativa evenemang.

Du som brukar köpa av mina produkter kommer även framöver att kunna göra det. Det är bara att beställa via mejl (men tyvärr tillkommer ju fraktkostnaden).

Just nu är det jättemycket att göra fram till flytten. Det är inte lite grejer vi har dragit på oss under dessa 32 år! Samtidigt är det tillfredsställande att rensa och jag ser fram emot ett boende med mycket mindre prylar.

Det är spännande och läskigt med en så här stor förändring i livet. Men den känns SÅ rätt. Jag stannar ofta till och tar några medvetna andetag, både för att minska stressen och för att ta tillvara varje stund. Jag njuter av varje yogapass som hjälper kroppen på så många olika sätt. Håller den stark så den orkar. Sträcker ut när den blivit stel eller har träningsvärk. Får den att slappna av så att den får vila. Tack och lov för yoga!