2018 närmar sig…

posted in: Kreativ vecka, Yinyoga, Yoga, yogakurser, yogapass | 0

resized till 1.48

Som företagare måste jag planera i god tid för kommande halvår. I almanackan har jag noterat vårens yogaperioder, yinyogahelger och en Kreativ vecka,  det nya och spännande projektet tillsammans med min syster Dunja.

Yogaprogrammet för 1:a perioden är skrivet, utskickat och upptryckt som pappersfolder. De flesta av mina deltagare i de ordinarie yogagrupperna behåller sina platser och fortsätter period efter period. Det ser jag som ett gott tecken, att de trivs med mina yogaklasser. Men det finns alltid plats till nya deltagare som är hjärtligt välkomna!

I skrivande stund är det en vecka kvar av höstterminen och sedan kommer jul- och nyårsuppehållet. Här kommer två tips om din kropp längtar efter yoga under uppehållet:

  1. Gör en av mina lektioner via datorn, telefonen eller ”klösbrädan”.

 

2. Gör hela (eller delar av) yogapasset som jag skrev i bloggen i somras. Rubriken på inlägget är ”Sommaryoga hos dig eller hos mig”.

Veckorna går så fort och hux flux är det 2018… så känn dig varmt välkommen till vårterminen!

Den börjar med en kurs i Yin Yoga, en yogaform som är återhämtande och passar så gott som alla. Den pågår under helgen 20-21 januari kl 10.00-12.00 båda dagarna.

20160119_092437

Måndag den 22 januari börjar ordinarie grupperna. Det finns 7 grupper att välja mellan, både förmiddagar och kvällar.

Mera info, se under Yoga våren 2018.

Om du vill att jag mejlar programmet till dig eller skickar ett pappersprogram, är det bara att höra av sig.

I februari kommer programmet för period 2.

Slutligen vill jag önska dig en riktigt GOD JUL, sköna helgdagar, frisk luft och många leenden. Snart blir dagarna ljusare igen 🙂