Gratulerar på 1 års-dagen

posted in: Yinyoga, Yoga | 0

tulpaner

Tydligen så fyller min hemsida 1 år idag! Det hade jag inte alls tänkt på om inte Facebook hade påmint mig… 😀

Jag har ingen aning om hur ofta någon tittar in på hemsidan men det känns som ett bra ställe att hämta information om mitt företag. Själv tycker jag att sidan är både snygg och tydlig och det kan jag tacka min dotter Anja för , som är bra på sån´t.

Precis som för ett år sedan, har vårterminens yoga kommit igång den här veckan. Jag har mjukstartat med två Yinyoga-grupper vilket känns som en helt perfekt start efter jul- och nyårsuppehållet. Imorgon, fredag, kör ordinarie grupperna igång… och sedan rullar det på i sex veckor framöver med sju grupper varje vecka.

Det känns som en fin start på 2017!

Dagarna blir allt ljusare, solen värmer redan, yogadeltagarna fortsätter att komma, massagekunderna är ovanligt många och föreläsningar bokas… vad mer kan man önska sig?