VÄLKOMMEN TILL YOGA I KUNGSGÅRDENDSC_0354
(12 km väster om Sandviken)

Jag erbjuder en yoga för alla sorters människor.
Runda, smala, äldre, yngre, stela, viga, nybörjare och erfarna.

Jag utövar Satyananda Yoga och Yin Yoga som har sina rötter i den klassiska yogan.

Lektionerna innehåller varierande fysiska ställningar (asanas), avslappning (bl a djupavslappningen Yoga Nidra), andningsövningar och meditation.
Ett samspel mellan kropp och medvetande. En träning i närvaro.

Yin Yoga är när vi stannar i en sittande eller liggande position i flera minuter, vilket påverkar bindväven positivt. Bindväven som spelar en viktig roll när det gäller rörlighet, smidighet och smärta i kroppen. Jag blandar gärna in någon Yinyoga-position i mina dynamiska yogapass så att det blir en bra balans. Men då och då har jag en helg eller en vecka med enbart Yin Yoga.

Viktigt är att du gör din individuella yoga och känner in vad din kropp kan göra. Utan prestation! Utan att jämföra dig med någon annan. Du tvingar aldrig kroppen till något den inte klarar av och det är du som bestämmer hur fysisk en lektion blir.

Många har ”konstiga” idéer om yoga. En del tror att det är svårt, att man måste vara väldigt vig och kunna vika sig dubbelt. Andra tror att det är något religiöst eller att man bara sitter och hummar. Inget av detta stämmer! Kom och testa!

Speciellt vill jag bjuda in ALLA STELA KARLAR!
Det vore roligt om fler män kommer och testar yogan.
Ju stelare du är desto större nytta har du av yoga! Det är ett mycket bra komplement till andra mer fysiskt krävande träningsformer – men också för dig som behöver komma till ro och avslappning.

Du har säkert hört och läst att yoga är ett effektivt sätt att släppa stress och spänningar, mjuka upp och stärka kroppen och hitta ett inre lugn. Yogan skapar och behåller en rörlighet i kroppen som motverkar och rehabiliterar t ex ryggproblem och värk i leder. Den fysiska hälsan påverkas genom t ex normaliserat blodtryck, bättre sömn och matsmältning. Många upplever bättre balans, inte bara för kroppen utan för hela livssituationen. Dessutom vill jag påtala ökad energi, inspiration, vitalitet och glädje!

Kom gärna och prova en gång under pågående termin. Gratis! Du är INTE för stel eller för gammal!

Namaste – låt min själ omfamna din!

Andréa

OBSERVERA ATT DET FINNS UNDERRUBRIKER TILL DENNA SIDA (håll markören över rubriken ”Yoga” i menyn högst upp):

  • Aktuellt om pågående eller kommande termin
  • Praktiskt info
  • Yoga för mig
  • Sommaryoga