Höstens yogaplanering

posted in: Egna produkter, Yoga | 0

 

Det kan kännas liiiite knasigt att tänka på hösten när det är mitt i sommaren. Men samtidigt tycker jag att det är roligt att planera och att färdigställa nya yogaprogram.123

Programmet för höstterminens första period har mejlas till alla deltagare som gick i våras. Som vanligt har dessa förtur till en plats. Därefter skickar jag nya programmet till övriga intresserade och ser till att det finns foldrar på Berglunds Bageri i Kungsgården.

Vecka 37 – mitten av september – börjar höstens grupper. Det blir åtta grupper i veckan, som tidigare. Vecka 44 – höstlovsveckan – har grupperna uppehåll men då planerar jag att bjuda in till diverse andra yogaaktiviteter. Till exempel familjeyoga, ungdomsyoga och yinyoga.

Det var ju väldigt roligt att intresset för ungdomsyogan som jag hade den 16 juni var så stort. Dessutom frågade flera föräldrar efter familjeyoga, där barn i olika åldrar skulle kunna yoga tillsammans med sina föräldrar och det tyckte jag lät som en trevlig idé.

Annat som händer just nu är att ringblommorna ska ”skördas” för att bli ringblomsolja. Eftersom många upplever att det är ovanligt mycket mygg denna sommar ska jag även försöka hinna med att tillverka mera myggolja av skvattram. sommar-melon

Men som sagt, det ÄR sommar och det gäller att ta tillvara på den. Vara mycket utomhus. Njuta av naturen oavsett vilket väder som bjuds. Röra på sig, t ex en uppmjukande morgonyoga eller en kantarellspanande skogsvandring. Hälsa på en vän eller ta hand om gästande barn och syster. Smaka på sommarens godsaker, som bär, svamp och grillat. Kanske ta ett kvällsdopp… 😉