Healing – eller helande – kan utövas på många olika sätt.

Att bara vara närvarande, att verkligen lyssna, att ge beröring till en medmänniska kan också upplevas som helande. Så långt tror jag att alla håller med.

Enligt mig handlar healing om förståelse, acceptans och medvetande. Att hjärtats dörr öppnas… att stillhet och lugn sprider sig som ger välbehövlig avslappning och harmoni.DSCN9567

Jag upplevde att jag under mina massagesessioner redan utövade en slags healing och jag ville utveckla den förmågan ytterligare. Med kursledare från USA har jag gått en utbildning på bl a Fönebo Kursgård och har därefter gått flera påbyggnadskurser.

Jag är certifierad i Subtle Body Healing (SBH) som skulle kunna översättas till Energikroppshealing. En unik metod som utarbetades på 70-talet i USA och Indien.

Vi har alla energifält utanför vår kropp (aura) och även inuti kroppen, som består av olika lager (subtle bodys). Dessa energifält kan se olika ut, ha blockeringar och obalanser. Med hjälp av SBH kan du bl a uppleva att du får mer kraft och energi, att du känner dig stärkt, mer i balans och har mer ”flow” i allt du företar dig.

I korthet kan man säga att en SBH session består av tre faser.

  • Först läser jag av (reading).
  • Därefter kan jag eventuellt ”arbeta med” energin på olika sätt (energy releasing).
  • Avslutningsvis gör jag en balansering av energierna i hela kroppen.

En session med healing tar 60-90 min.

Många kunder tycker om att kombinera massage med healing då jag ger ca 30 min intuitiv massage och därefter healing, totalt ca 90 min.

Pris: 900:-

”You can learn new things at any time in your life
if you’re willing to be a beginner.
If you actually learn to like being a beginner,
the whole world opens up to you.”

~ Barbara Sher ~